Teollisuuskemikaalit | FMS Tools Oy

Etusivu / Tuotteet / Teollisuuskemikaalit

MOTOREX - Oil of Switzerland

Oy FMS-Tools Ab:lla toimimme tiiviissä yhteistyössä maailman parhaiden valmistajien kanssa tarjoaksemme laadukkaita tuotteita ja palveluita asiakkaillemme.

Meillä on pitkä historia Sveitsiläisten MOTOREX teollisuuskemikaalien maahantuojana Suomessa.

Teollisuuskemikaalien asiantuntijana, MOTOREX AG on vuosikymmenien ajan ollut erinomainen valinta sekä pienyrityksille että suurille kansainvälisille yrityksille.

MOTOREXin synergiaprojektien ansiosta, jokainen MOTOREX-tuote on täynnä arvokasta käytännön osaamista. Tämä näkyy monessa innovatiivisessa ratkaisussa, kuten Vmax teknologiassa jonka tavoitteena on nopeampi, tarkempi ja kustannustehokkaampi koneistus. ”Swiss Made” merkki taas takaa huippulaadun.

MOTOREX AG:n korkealuokkaisten tuotteiden valikoima kattaa kaikki metallintyöstöön liittyvät näkökohdat, SWISSCOOL veteen sekoitettavista lastuamisnesteistä, aina SWISSCUT suoriin lastuamisöljyihin, SWISSGRIND hiontanesteisiin ja SPINDLELINE karan ylläpitotuotteisiin.

Tinkimättömällä laadunvarmistuksellaan joka tasolla, MOTOREX AG tuottaa jatkuvasti korkealaatuisia tuotteita ja palveluita. Vuonna 1993 yhtiö sai kansainvälisesti tunnustetun ISO 9001 -sertifikaatin suorituksistaan; tutkimuksen, tuotannon, myynnin, huoltopalvelun, lopputarkastuksen, markkinoinnin ja viestinnän parissa. Valmistelut ISO 14001 -standardin mukaiseen sertifiointiin ovat parhaillaan käynnissä.

Ota meihin yhteyttä!

takaisin ylös chevron-up