Yritys

Etusivu / Yritys

Me FMS-Toolsilla toimitamme työkaluja sekä asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä koneistusratkaisuja lähtökohtana asiakkaan koneistusketjun toiminnan tehostaminen ja siten valmistuskustannusten alentaminen ja kilpailukyvyn kasvattaminen. Tätä lähtökohtaa silmälläpitäen olemme kehittäneet joukon ratkaisuja, joita ovat mm. lastuavat työkalut, työkalupitimet, työkappalekiinnittimet, automaattinen työkappaleenvaihto, lastuamisnesteet, työkalujen hallintaohjelmistot ja työkappaleiden viimeistely. 

Toimimme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme sekä parhaiden lastuavien työkalujen valmistajien kanssa, mikä takaa parhaat tekniset ja taloudelliset ratkaisut. Suunnittelemme ja toimitamme asiakkaan tarpeiden mukaiset vakio- ja erikoistyökalut lyhyellä toimitusajalla.

Koneistusketjuun olennaisesti liittyvä työkappaleen kiinnittäminen sekä asetusten- ja työkappaleiden vaihto ovat usein ketjun heikoimpia lenkkejä. Olemme panostaneet ratkaisuihin, joissa pienillä kustannuksilla voidaan vaikuttaa näihin seikkoihin helposti. Ratkaisuna ovat mm. nollapistekiinnittimet, automaattiset työkappaleen vaihtajat sekä erilaiset työkappalekiinnittimet ja niiden komponentit.

Lastuamisnesteiden käyttö ja hävittäminen on usein ongelmallista ja kallista. Ratkaisuissamme käytämme työturvallisia ja pitkäikäisiä sveitsiläisiä lastuamisnesteitä. Ne ovat ominaisuuksiltaan ihmis- ja ympäristöystävällisiä unohtamatta niiden merkitystä koneistusprosessien ylläpitäjänä. Tämä tarjoaa asiakkaillemme turvallisuutta ja matalampia kustannuksia.

Kustannustehokas koneistaminen edellyttää hyvää työkalutietojen hallintaa, mikä tarkoittaa, että yrityksessä täytyy olla saatavilla tarpeelliset tiedot työkalujen käyttöön ja hankintaan liittyvistä asioista. Tämä onnistuu tarjoamillamme työkalujenhallintaohjelmistoilla, jotka mahdollistavat helpon tavan hallita työkalujen varastointia, ostoja ja teknisiä tietoja.

 

 

Tutustu henkilöstöön

takaisin ylös chevron-up