Ajankohtaista

Etusivu / Ajankohtaista
Artikkelikuva

29.08.2022 / Ajankohtaista Kategoria

6C-Tools - Huippu-uutuus työväline- ja tarkkuusmekaniikkaosien valmistukseen

 

6C Tools kovametallin ja keraamisten materiaalien jyrsintään, poraukseen ja kierteittämiseen.

Miksi tehdä kipinätyöstö elektrodeja tai lankasahata kappaleita jos voit tehdä saman suoraan koneistuskeskuksella?

 

6C-Toolsin innovatiiviset jyrsintä- ja poraustyökalut mahdollistavat esimerkiksi lävistimien tai meistien valmistamisen kovametallista, KONEISTAMALLA! 6C-Toolsin työkaluilla voidaan myös koneistaa keraamisia materiaaleja tehokkaasti.

Ultralyhytlaserpulssihaihdutus- menetelmä mahdollistaa terägeometrioiden valmistuksen, jotka olisivat hiomalla äärimmäisen vaikeita ja kalliita valmistaa.

 

Kovametallit

Kovametallin jyrsintä ja poraus on kasvava ala teollisessa valmistuksessa. PCD-työkalujen käyttö avaa suunnittelun ulottuvuuksia muotti- ja muottiteollisuudessa. PCD-poraus- ja jyrsintätyökaluilla voidaan saavuttaa vahvoja etuja verrattuna perinteisiin prosesseihin, kuten hiontaan ja kipinätyöstöön. 6C Tools -tuotteilla saavutetaan varsinkin pienillä kappaleilla korkein tarkkuus, tuottavuus ja prosessin luotettavuus.

Tutustu kovametallien jyrsintään ja poraukseen soveltuviin työkaluihin 6C Toolsin kotisivuilla.

 

Keraamiset materiaalit​​​​​​

Keraamisia osia käytetään yhä enemmän eri teollisuuden aloilla. Samalla kun lääketieteellinen teknologia on löytänyt keramiikan edulliseksi materiaaliksi implanteille, myös luksuskauppa käyttää keramiikan ainutlaatuisia ominaisuuksia tuotteidensa erottavana piirteenä.

PCD-poraustyökalut ja PCD-jyrsintätyökalut tarjoavat optimaalisen ratkaisun sintratun keramiikan koneistukseen. Näiden työkalujen käyttö mahdollistaa uudenlaisia suunnittelumahdollisuuksia ja tarjoaa taloudellisia etuja. Verrattuna pieniin hiomatyökaluihin, PCD-työkalut tarjoavat paremman ääriviivatarkkuuden ja mahdollisuuden käyttää koneistuskeskuksia ilman suurnopeuskaraa.

Keraamisen koneistuksen erikoislaitteiden säästöjen lisäksi vahva etu on PCD-työkalujen lisääntynyt tuottavuus. Keraamisten osien tuotantoaikoja voidaan lyhentää jopa 60 %.

Tutustu keraamisten materiaalien työkaluihin 6CToolsin kotisivuilla.

 

Lasi- ja lasikeramiikka

 

Lasin ja lasikeramiikan koneistus on kokonaisvaltaisesti haastava valmistustehtävä. Materiaalin laadusta riippuen tarvitaan pitkälle erikoistuneita koneita ja työkaluja. Optisen teollisuuden ohella myös 3C-teollisuus käyttää yhä enemmän lasimateriaaleja 5G-tuotteissa. Haasteena on siis lähinnä korkea pinnanlaatu ja puhtaat reunat. Käyttämällä 6C Tools -tuotteita nämä kriteerit voidaan saavuttaa pienimmillekin kappalemuodoille.

Tutustu lasin ja lasikeramiikan valmistukseen soveltuviin työkaluihin 6C Toolsin kotisivuilla.

 

Kiinnostuisko tuotteista? Ota meihin yhteyttä niin kerromme lisää!


Edellinen

Seuraava

Haluaisin lisätietoja seuraavista tuoteryhmistä:

Ota meihin yhteyttä!

takaisin ylös chevron-up