Ajankohtaista

Etusivu / Ajankohtaista

04.06.2018 / Ajankohtaista Kategoria

MOTOREX SWISSCOOL 8000 veteen sekoitettava lastuamisneste

Tehokkuutta parhaimmillaan!

Jopa 30 % parempi suorituskyky

Perinteisissä veteen sekoitettavissa lastuamisnesteissä jokaisella lisäaineella on oma yksittäinen tehtävänsä. MOTOREXin uudessa polymeeriteknologiassa lisäaineet toimivat yhdessä, mikä parantaa suorituskykyä jopa 30% verrattuna perinteisiin lastuamisnesteisiin.

Erittäin tehokas korroosiosuoja monenlaisiin käyttötarkoituksiin

MOTOREX SWISSCOOL 8000:n uusi polymeeriteknologia suojaa sekä konetta että työkappaletta ja mahdollistaa vaikeiden alumiiniseosten, titaanien, runsasseosteisten terästen ja ei-rautametallien sujuvan lastuamisen.

Optimaalinen prosessin luotettavuus

Uusi polymeeripohjainen emulgointiaine paitsi mahdollistaa öljyn ja veden sekoittamisen myös parantaa voitelutulosta. Lisäksi se varmistaa lastuamisprosessin luotettavuuden sekoitettavan veden kovuudella 5 °dH–30 °dH.

Pieni kulutus

MOTOREX SWISSCOOL 8000:n uudella polymeeriteknologialla on erinomaiset huuhteluominaisuudet, mikä pitää koneen hyvin puhtaana ja minimoi kulutuksen.

Erinomainen biostabiilisuus

Uuden polymeeriteknologian monimutkainen rakenne estää bakteerien ravinnonsaantia ja siten ehkäisee luonnollisesti niiden kasvua.

Täyttää nykyiset määräykset

Innovatiivinen koostumus ei sisällä klooria, boorihappoa tai formaldehydin vapauttajia. Näin ollen se on hellävarainen ja sopii erinomaisesti yhteen ihmisten, materiaalien ja koneiden kanssa.

 

Kysy lisää MOTOREX SWISSCOOL 8000 lastuamisnesteestä tai muista MOTOREX tuotteista!

Lataa esite ja tekniset tiedot


Edellinen

Seuraava

Ota meihin yhteyttä!

takaisin ylös chevron-up