Ajankohtaista

Etusivu / Ajankohtaista

15.08.2022 / Ajankohtaista Kategoria

Nyt valikoimassa IMAO-vakiokiinnitinelementit kappaleiden tukevaan ja tarkkaan kiinnittämiseen!

 

IMAO-vakiokiinnitinelementit ovat laadukkaita ja innovatiivisia komponentteja koneistettavien ja hitsattavien työkappaleiden kiinnittimien rakentamiseen. IMAO:n laaja valikoima pienemmistä isompiin komponentteihin mahdollistaa erikokoisten kappaleiden tukevan ja tarkan kiinnittämisen.

​​​​​

IMAO-vakiokiinnitinelementeistä saat rakennettua koneistuskiinnittimiä, kokoonpano-jigejä tai 3D-mittakoneen kappalekiinnittimiä. Valikoima kattaa niin paineilma-avusteiset kuin mekaaniset kiinnikkeet tuotantosi tehostamiseen.

 

Saatavilla olevat IMAO-pikakiinnityskomponentit (One Touch) mahdollistavat työkappaleiden nopean ja helpon vaihdon. Kääntökahvalla lukittavat pikakiinnityskomponentit tuovat käyttäjäystävällisyyttä, nopeutta ja toimintavarmuutta. Vetävät kiinnitysjärjestelmät (Pull Clamps) soveltuvat koneistuskeskuksen kiinnittimien vaihtoon, mutta myös erinomaisesti hitsauskiinnittimien nopeaan ja tarkkaan vaihtoon robottisoluissa. Paikoittavat pikakiinnityselementit tekevät työkappalekiinnittimien vaihdosta nopeaa ja tarkkaa.

 

 

Kiinnostuitko tuotteista? Voit tutustua saatavilla oleviin tuotteisiin tuotesivuilla. Ota meihin yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!


Edellinen

Seuraava

Haluaisin lisätietoja seuraavista tuoteryhmistä:

Ota meihin yhteyttä!

takaisin ylös chevron-up