Ajankohtaista

Etusivu / Ajankohtaista

28.10.2021 / Ajankohtaista Kategoria

Uutuustuote DIJET EXSAP-11/MSX-11-jyrsin metallintyöstöön

DIJET on japanilainen lastuavien työkalujen valmistaja. Vankalla kokemuksella varustettu DIJET on työskennellyt tekniikan kehityksen eteen kovametallityökalujen valmistajana vuodesta 1938 lähtien. DIJET tarjoaa korkealaatuisia tuotteita, jotka täyttävät lukuisat erilaiset vaatimukset ja kriteerit jyrsimien käyttäjiltä.

Maailmanlaajuisen kilpailun aikana DIJETin filosofiana on ollut haastaa muita ja edistää maailmaa luovuudella sekä perinteisen tekniikan kehityksellä.

DIJET käyttää lukuisia laadukkaita materiaaleja, kuten kovametallia, pinnoitettua kovametallia, CERMET:iä, PCD:tä ja CBN:ää tuotteidensa valmistukseen. DIJET on yksi FMS-Toolsin luottomerkeistä.

Uuden kulmajyrsimen lukuisat ominaisuudet takaavat laadukkaan työn lopputuloksen

DIJET EXSAP-11/MSX-11 Extreme jyrsimiä voidaan käyttää sekä taso- että kulmajyrsinnässä, ja ne soveltuvat hyvin myös aukkojen ja urien jyrsintään. Jyrsin soveltuu myös vaikeasti jyrsittäville ja koneistettaville materiaaleille. Jyrsimen maksimi lastuamissyvyys (ap) on 10 millimetriä. Tässä jyrsimessä yhdistyvät monet ominaisuudet, joiden avulla jyrsimisestä saadaan tehokasta, taloudellista sekä tarkkaa.

 

Materiaalit, joiden jyrsintään DIJET EXSAP-11/MSX-11 soveltuu: DIJET EXAP-11/MSX-11 kaikki mallit

 • Duplex-teräkset
 • Ruostumattomat teräkset
 • Työkaluteräkset
 • Rakenneteräkset
 • Kuumalujat seokset
 • Adusoidut-valuraudat
 • Rakenneteräs
 • Suomugrafiittiraudat
 • Pallografiittiraudat

 

Oletko kiinnostunut tästä jyrsimestä? 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

 

Kulma- ja tasojyrsin joka kestää

DIJET:in tuotteille ominaista on tinkimätön tarkkuus ja laadukkuus. Uudessa DIJET EXSAP-11/MSX-11-jyrsimessä on 3D-puristettu teräpala, jonka muodon ansiosta teräpalansija tukee teräpalaa virheettömästi. Kun teräpala on tuettu huolellisesti, se ei liiku koneistuksen aikana. Tämä takaa huolellisen ja virheettömän jäljen myös pitkillä lastuajoilla, sekä parantaa entisestään teräsärmien kulumisenkestoa. 

Uuden SL-geometrian ansiosta lastuamisvoimat ovat pienentyneet entisestään, jopa 30 %. Kun lastuamisvoimat ovat matalammat, taataan teräsärmälle pidempi käyttöikä ja lämmönmuodostus pysyy kurissa. Teräksen ja valurautojen koneistukseen on saatavilla PM-geometria, joka tarjoaa teräsärmää suojaavan viistemuodon. Viistemuoto parantaa lastunmuodostusta ja teräsärmän kestävyyttä.

 

 

Kustannustehokasta, mutta tehokasta jyrsintää

EXSAP-11/MSX-11-jyrsimessä on kaksipuoleinen 4-särmäinen teräpala. Sen ansiosta tuotteen käyttö on myös taloudellista, koska teräkustannukset ovat edulliset. Teräpala on tarkka ja vahva. EXSAP-11/MSX-11-jyrsimessä taloudellisuus kulkee käsi kädessä tehokkuuden kanssa, sillä tehoa ei ole säästelty. Suuremmat hammasluvut mahdollistavat suuremmat syötöt ja näin ollen tehokasta metallintyöstöä. 

Teräpalat ovat hiottuja, minkä johdosta kulmajyrsintä voidaan käyttää väliviimeistelyyn, eikä pelkästään rouhintaan. Väliviimeistely voidaan suorittaa ilman pystysuorien seinämien porrastusta.

 

Neljä eri teräainelaatua:

 • PVD-pinnoitettu JC8050
  • Laadussa yhdistyvät iskusitkeys ja kulumisenkesto
 • PVD-pinnoitettu laatu JC8118
  • Laaja-alaisesti monipuolista käyttöaluetta rakenne- ja muottiteräksistä karkaistuihin työkaluteräksiin (alle 50HRc)
  • Soveltuu erinomaisesti adusoitujen valurautojen koneistukseen
 • JC7550
  • Soveltuu erityisesti ruostumattomien terästen, titaaniseosten, sekä Inconelin jyrsintään
 • JC7518
  • Kulumista kestävämpi laatu soveltuu erinomaisesti ruostumattomille-teräksille, titaaneille sekä kuumalujille materiaaleille kun olosuhteet ovat edullisemmat

 

FMS-tools DIJET EXAP-11/MSX-11-jyrsimen Application-taulukko

 

FMS-Toolsilta parhaat ratkaisut ja työkalut metallintyöstöön ja koneistukseen

Me FMS-Toolsilla olemme tarjonneet asiakkaillemme räätälöityjä koneistusratkaisuja, sekä työkalujen suunnittelu- ja toimituspalvelua jo vuodesta 1985. Yhteistyömme valmistajien kanssa on tiivistä ja valitsemme kumppaneiksemme parhaat lastuavien työkalujen valmistajat. Näin takaamme sinulle sopivat tekniset ja taloudelliset ratkaisut. 

Asiakkaamme tuntevat meidät kokeneina, tehokkaina ja luotettavina kumppaneina. Koneistusratkaisuistamme on aitoa hyötyä asiakkaallemme. Tuotantotalouden perusajatukset ovat hyvin hallussa, ja sovellamme niitä asiakkaamme kanssa.

Kiinnostuitko DIJET EXSAP-11/MSX-11-jyrsimestä? Voit lukea tuotteesta lisää tuote-esitteestä tai ottaa yhteyttä, niin me kerromme mielellämme lisää.


Ota meihin yhteyttä!

takaisin ylös chevron-up