Kuvaus

Saksalainen HYDROKOMP valmistaa suurta valikoimaa erilaisia hydraulitoimisia puristinelementtejä. Nämä elementit ovat laatuluokaltaan alansa ehdotonta huippua, mikä tarkoittaa tasaista puristusvoimaa sekä pitkää käyttöikää. Mallistosta löytyvät niin pinta-asennettavat kuin upotettavatkin mallit. Tämä tarjoaa kiinnitinsuunnitteluun valinnanvapautta.

Edut

- Kaikista moduuleista on saatavilla CAD-mallit useassa eri formaatissa. Lisäksi jokaisesta mallista on saatavilla selkeästi tarpeelliset tekniset tiedot, sekä asennusmitat. Näin suunnitteluvaiheessa ei tarvitse arvata asioita, vaan tekeminen perustuu selkeisiin faktoihin.
- Sillä kyseessä on saksalainen valmistaja, HYDROKOMP-puristinelementtien saatavuus on erinomainen ja toimitusajat lyhyet. Koska he valmistavat elementit itse, voivat he tehdä tarpeen vaatiessa myös räätälöityjä malleja. HYDROKOMP valmistaa myös paineakkuja, joita voidaan hyödyntää työkappalekiinnittimissä. Nämä kierreliitoksella asennettavat paineakut ovat helppoja asentaa järjestelmiin.

Linkki valmistajan sivuille

Pyydä tarjous

Muut tuotteet

HYDROKOMP - liittimet, puristimet ja työntösylinterit

Hydrauliikan liitäntä

HYDROKOMP-liittimet

Hydraulitoimiset kiinnitinmoduulit

HYDROKOMP-puristimet

HYDROKOMP liittimet

HYDROKOMP-työntösylinterit

Ota meihin yhteyttä!

takaisin ylös chevron-up