Yritys

Etusivu / Yritys

Ratkaisukeskeinen, kokenut, kustannustehokas

 

FMS-Tools on kotimainen valmistusteknisiä ratkaisuja tarjoava yritys. Tarjoamme asiakkaillemme räätälöityjä koneistusratkaisuja sekä työkalujen suunnittelu- ja toimituspalvelua.

 

Palvelemme suomalaisia konepajoja valmistavan teollisuuden, erityisesti metalliteollisuuden alalla.

 

FMS-Tools Oy on perustettu vuonna 1985. Olemme siis tarjonneet asiakkaillemme joustavia valmistustekniikan ratkaisuja jo yli 30 vuotta. Lähtökohtamme on alusta alkaen ollut kyetä tarjoamaan asiakkaillemme uusia kilpailukykyä ja tuottavuutta nostavia teknisiä ratkaisuja. Toimintavuosiemme aikana meille on syntynyt osaamista ja näkemystä, joka tekee meistä yhden alamme vahvimmista toimijoista. Voimmekin sanoa ylpeänä olevamme suunnannäyttäjä, jolla on pitkä kokemus suomalaisten konepajojen tehokuuden nostamisessa. 

 

Toimimme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme sekä parhaiden lastuavian työkalujen valmistajien kanssa, mikä takaa parhaat tekniset ja taloudelliset ratkaisut. Työkalujen, laitteiden ja tarvikkeiden mukana annamme asiakkaillemme myös tiedon ja taidon käyttää niitä oikein ja mahdollisimman tehokkaasti.

 

Meidät tunnetaan kokeneena, tehokkaana ja luotettavana kumppanina, jonka koneistusratkaisuista on selvää hyötyä asiakkaallemme. Ymmärrämme tuotantotalouden perusajatukset ja sovellamme niitä kaupuankäynnissä asiakkaamme kanssa. 

 

FMS-tools - flexible manufacturing solutions.

Näin me toimimme

 

Olemme parhaimmillamme kyvystä tunnistaa ja löytää ratkaisuja asiakkaamme valmistusteknisiin ongelmiin. Ongelmanratkaisuosaamisemme perustuu kykyymme tunnistaa asiakkaamme koneistusketjun toiminnan tehostamismahdollisuudet ja soveltaa tarjoamiamme työkaluja tehostamisen toteuttamiseen.

 

Yrityksemme perustamisesta lähtien toiminta-ajatuksemme ytimessä on ollut toimiva, tuloksekas ja luotettava yhteistyö asiakkaamme kanssa. Tuomme asiakkaallemme lisäarvoa sekä henkilökohtaisen palvelun että ratkaisukeskeisen näkemyksemme kautta. Olemmekin paljon enemmän kuin pelkkä työkalutoimittaja ja kykenemme tuomaan asiakkaallemme aitoa kumppanuutta. Pyrimme luomaan pitkiä asiakassuhteita, joissa molemmat osapuolet hyötyvät ja yhteistyö on sujuvaa, helppoa ja suoraviivaista. 

 

Keskeinen toimintaamme ohjaavista tekijöistä on tehokkuus, joka näkyy selvänä kustannussäästönä asiakkaamme liiketoiminnassa. Kehitämme toimintaamme tietoisesti niin, että kykenemme tarjoamaan asiakkaallemme aina sekä laadullisesti, että kustannuksiltaan parempia ratkaisuja. Asiakkaamme saa näin meiltä täsmäohjattua palvelua, jonka myötä hän saa tuotannostaan kaiken tehon irti. Osaamme tunnistaa asiakkaamme koneistusketjun heikoimmat lenkit. Panostammekin ratkaisuihin, joilla voimme vaikuttaa näihin kohtiin helposti. Tämän myötä asiakkaamme saa selvää hyötyä valmistuskustannustensa alenemisena. 

 

Yrityksemme matala organisaatio ja turhan byrokratian puuttuminen mandollistavat päätösten tekemisen lähellä asiakasta. Olemme pieni ja tarvittaessa nopeakäänteinen organisaatio, joka tarjoaa laadukasta kokonaispalvelua ja jolla on käytössään tehokas koneisto. Läheisten asiakas-ja päämiessuhteiden avulla pystymme reagoimaan nopeasti ja joustavasti muuttuviin markkinatilanteisiin. 

 

Tarjotessamme asiakkaallemme asiantuntevaa kokonaispalvelua, toimimme työssämme innovatiivisesti. Innovatiivisuus tarkoittaa meille ennen kaikkea soveltavaa ongelmanratkaisukykyä, jonka kautta asiakkaamme saa juuri hänelle parhaiten toimivaa näkemystä koneistushaasteisiinsa. Ongelmanratkaisuosaamisemme vaatii meiltä kykyä osata soveltaa työkalutarjontaamme ja päämiestemme suunnitteluosaamista asiakaspalvelussamme. 

FMS-Tools -arvot 


ASIANTUNTEMUS
Yli kolmekymmentä vuotta pitkä kokemuksemme on tuonut meille ainutlaatuista asiantuntemusta. Kokemus tuo meille myös nöyryyttä ja tahtoa oppia uutta joka päivä. Jatkuva tiedonhankinta ja alamme uusimpien innovaatioiden hyödyntäminen tapahtuu aidosta halusta kehittää sekä itseämme että asiakkaamme liiketoimintaa. Olemme täällä ratkaisemassa asiakkaamme ongelmia. 

 

IHMISLÄHEISYYS
Me FMS-Toolsissa arvostamme asiakkaidemme ja toistemme ammattitaitoa ja jaamme sisäisesti sekä tietoa että ratkaistavia ongelmia. Asiakkaamme tunnistaa muita arvostavan lähestymistapamme. Ihmisläheisen ja henkilökohtaisen palvelumme ansiosta kanssamme halutaankin tehdä yhteistyötä. 

 

KESTÄVÄ KEHITYS
Arvostamme ja vaalimme ympäristöämme, emmekä lähde hakemaan kannattavuutta ympäristön kustannuksella. Toimintaamme kuuluu ajattelu tarjoamiemme tuotteiden pitkästä elinkaaresta ja suosimme ympäristövastuullisia tuotevalmistajia. 

 

KUMPPANUUS 
Menestykseen tarvitsemme sekä asiakkaita että toisiamme. Tarjoamme asiakkaallemme luottamuksellista ja pitkäaikaista yhteistyötä, josta hyötyvät molemmat osapuolet 

Ota meihin yhteyttä

Jätä meille yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella, niin olemme teihin pikimmiten yhteydessä!

Voit myös soittaa (09) 819 0950 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen info@fmstools.fi.

Haluaisin lisätietoja seuraavista tuoteryhmistä:

takaisin ylös chevron-up