Yritys | FMS-Tools Oy

Etusivu / Yritys

Me FMS-Toolsilla toimitamme työkaluja sekä asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä koneistusratkaisuja lähtökohtana asiakkaan koneistusketjun toiminnan tehostaminen ja siten valmistuskustannusten alentaminen ja kilpailukyvyn kasvattaminen. Tätä lähtökohtaa silmälläpitäen olemme kehittäneet joukon ratkaisuja, joita ovat mm. lastuavat työkalut, työkalupitimet, työkappalekiinnittimet, automaattinen työkappaleenvaihto, lastuamisnesteet ja työkappaleiden viimeistely. 

 

Toimimme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme sekä parhaiden lastuavien työkalujen valmistajien kanssa, mikä takaa parhaat tekniset ja taloudelliset ratkaisut. Suunnittelemme ja toimitamme asiakkaan tarpeiden mukaiset vakio- ja erikoistyökalut.

 

Koneistusketjuun olennaisesti liittyvä työkappaleen kiinnittäminen sekä asetusten- ja työkappaleiden vaihto ovat usein ketjun heikoimpia lenkkejä. Olemme panostaneet ratkaisuihin, joissa voidaan vaikuttaa näihin seikkoihin helposti ja kustannustehokkaasti. Ratkaisuna ovat mm. nollapistekiinnittimet, automaattiset työkappaleen vaihtajat sekä erilaiset työkappalekiinnittimet ja niiden komponentit.

 

Lastuamisnesteiden käyttö ja hävittäminen on usein ongelmallista ja kallista. Ratkaisuissamme käytämme työturvallisia ja pitkäikäisiä sveitsiläisiä lastuamisnesteitä. Ne ovat ominaisuuksiltaan ihmis- ja ympäristöystävällisiä unohtamatta niiden merkitystä koneistusprosessien ylläpitäjänä. Tämä tarjoaa asiakkaillemme turvallisuutta ja matalampia kustannuksia.

 

Tutustu henkilöstöön

takaisin ylös chevron-up