Flexible

Flexible

Manufacturing

Manufacturing

Solutions

Solutions

Räätälöidyt koneistusratkaisut sekä työkalujen suunnittelu- ja toimituspalvelut pitkällä kokemuksella

 

FMS-Tools on kotimainen valmistusteknisiä ratkaisuja tarjoava yritys. Tarjoamme asiakkaillemme räätälöityjä koneistusratkaisuja sekä työkalujen suunnittelu- ja toimituspalvelua.

 

Olemme palvelleet suomalaista valmistavaa teollisuutta jo vuodesta 1985. Lähtökohtamme on alusta alkaen ollut kyetä tarjoamaan asiakkaillemme uusia kilpailukykyä ja tuottavuutta nostavia teknisiä ratkaisuja.


Työmme on tuottavuuden ja kilpailukyvyn tehostamista

 

Teemme asiakastarpeisiin räätälöityjä koneistusratkaisuja suomalaisille konepajoille valmistavan teollisuuden alallla. Tehtävämme on luoda ratkaisuja, jonka avulla asiakkaamme saa konkreettista hyötyä konepajansa tuottavuuteen ja voi tätä kautta kasvattaa merkittävästi kilpailukykyään.

 

Suunnittelemme ja toimitamme asiakkaan tarpeiden mukaiset vakio- ja erikoistyökalut. Toimimme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme sekä parhaiden työkalujen valmistajien kanssa, mikä takaa asiakkaillemme parhaat tekniset ja taloudellisimmat ratkaisut.

Lastuavat työkalut

Tarjoamme laadukkaat ja kestävät lastuavat työkalut metalliteollisuuden käyttöön. Valikoimastamme löytyy kaikkiin työstömenetelmiin tarvittavat lastuavat työkalut: jyrsintätyökalut, jäysteenpoisto ja viimeistely, reikien valmistustyökalut, työkalukartiot, sorvaustyökalut sekä pitimet.


Lue lisää

Työkappalekiinnitys

Koneistusratkaisujemme lähtökohtana on aina asiakkaamme koneistusketjun toiminnan tehostaminen, valmistuskustannusten alentaminen ja kilpailukyvyn kasvattaminen. Koneistusketjun olennainen osa on työkappalekiinnitys ja asennusten- ja työkappaleiden vaihto, mitkä ovat usein ketjun heikoimpia lenkkejä.


Lue lisää

Metallintyöstönesteet

Metallintyöstenesteidemme valikoima kattaa kaikki teollisuuden tarpeet. Asiakkaame saa meiltä huippulaadukkaat MOTOREX SWISSCOOL lastuamisnesteet sekä MOTOREX SWISSCUT lastuamisöljyt. Lastuamisnesteiden käyttö ja hävittäminen on usein ongelmallista ja kallista. Ratkaisuissamme käytämme työturvallisia ja pitkäikäisiä sveitsiläisiä lastuamisnesteitä.


Lue lisää

5 syytä valita FMS-tools

1

TUOTTAVUUS

Me tarjoamme ratkaisuja, joiden avulla asiakkaamme saa konkreettista hyötyä konepajansa tuottavuuteen ja voi tätä kautta kasvattaa merkittävästi kilpailukykyään.

 

2

OSAAMINEN

Ymmärrämme tuotantotalouden perusajatukset ja sovellamme niitä kaupankäynnissä asiakkaidemme kanssa. 

3

KOKEMUS

Olemme tarjonneet asiakkaillemme joustavia valmistustekniikan ratkaisuja yli 30 vuotta. Voimmekin sanoa ylpeänä olevamme alan suunnannäyttäjä, jolla on pitkä kokemus suomalaisten konepajojen tehokkuuden nostamisesta.

4

YHTEISTYÖ

Yrityksemme perustamisesta lähtien toiminta-ajatuksemme on ollut tehdä tuloksekasta ja luotettavaa yhteistyötä asiakkaamme kanssa. Toimimme myös tiivissä yhteistyössä parhaiden työkalujen valmistajien kanssa, mikä takaa parhaat tekniset ja taloudelliset ratkaisut.

5

INNOVATIIVISUUS

Jatkuva tiedonhankinta ja alamme uusimpien innovaatioiden hyödyntäminen tapahtuu aidosta halusta kehittää sekä itseämme että asiakkaamme liiketoimintaa. Noudatamme työssämme jatkuvan parantamisen metodeja.

 

Edustukset

Yli 30-vuotinen historiamme on tuonut mukanaan pitkäaikaisia päämies- ja asiakassuhteita, joiden avulla pystymme reagoimaan nopeasti ja joustavasti nykyisiin sekä tuleviin haasteisiin. 

Walter
Dijet
Hydrokomp
Kato
vischer & boli
mst
motorex
triag
yonnex
FMT
Sugino
Xebec

Ota meihin yhteyttä

Jätä meille yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella, niin olemme teihin pikimmiten yhteydessä!

Voit myös soittaa (09) 819 0950 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen info@fmstools.fi.

Haluaisin lisätietoja seuraavista tuoteryhmistä:

takaisin ylös chevron-up