Edustukset | FMS-Tools Oy

Etusivu / Yritys / Edustukset

Edustukset

Walter

Walter työkalut kokonaisuudessaan FMS-Toolsilta. Walter, Walter Titex ja Walter Prototyp työkalut yhden katon alta. Kattava tuotekokonaisuus poraukseen, jyrsintään, kierteittämiseen nopeilla ja varmoilla toimitusajoilla. Nyt vieläkin nopeammin kokonaisratkaisut ja yksittäiset työkalut lastuamiseen.

 Linkki kotisivuille

Dijet

Dijet on japanilainen lastuavien työkalujen valmistaja, jonka tuotteet ovat tunnettuja innovatiivisuudestaan, taloudellisuudestaan ja tehokkuudestaan.
Dijet Industrial Co, LTD on perustettu vuonna 1938 ja Oy FMS-Tools Ab on aloittanut heidän tuotteidensa maahantuojana jo vuonna 1985.

 Linkki kotisivuille

Hydrokomp

Korkealaatuiset hydrauliikka komponentit kiinnitinvalmistukseen ja koneenrakennukseen. HYDROKOMP® suunnittelee, valmistaa ja toimittaa laajalle alueelle hydraulisia tarkkuuskomponentteja, erityisesti työstökone-, työkalu-, työkappalekiinnitin- ja yleisen koneenrakennuksen tarpeisiin.

 Linkki kotisivuille

 

KATO Tapper

Erikoisistukat kierteitykseen!
KATO Tapper-kierteitysistukat ovat tunnettuja kestävyydestään ja tarkkuudestaan. KATO-kierteitysistukoilla saat kierteitykseen turvallisuutta ja varmuutta.

 Linkki kotisivuille

Vischer & Bolli Automation

Laadukkaat nollapistekiinnittimet Vischer & Bolli Automationilta

 Linkki kotisivuille

MST

MST tarkkuusistukat lisäävät porien ja varsijyrsimien kestoikää, parantavat työstetyn pinnan laatua ja tekevät lastuamisesta kannattavampaa.

 Linkki kotisivuille

MOTOREX

Motorexilla on 100-vuoden kokemus metallintyöstönesteiden valmistajana.

Heidän tinkimätön laatunsa näkyy joka tasolla. Heidän tavoitteensa on tuottaa jatkuvasti laadukkaita tuotteita ja palveluita. Motorex tarjoaa teollisuudelle laajan tuotevalikoiman jokaiseen käyttötarkoitukseen.
 

 Linkki kotisivuille

Triag

Kiinnitinjärjestelmät -
Triag valmistaa modulaarisia sarjakiinnittimiä, joissa asetusten teko on nopeaa ja helppoa. Suuri määrä erilaisia moduleita tekee kiinnittimistä erittäin monipuolisia.

 Linkki kotisivuille

 

YONNEX

YONNEX-täyskovametalliset varsijyrsimet omaavat erittäin tarkat toleranssit ja erinomainen kulutuksenkesto takaavat työkalulle kunnon kestoiän erittäin haastavissakin materiaaleissa.

 Linkki kotisivuille

 

FMT

FREZITE on portugalilainen yritys, joka tarjoaa teknisiä ratkaisuja puunjalostus-, muovi-, komposiitti- ja metalliteollisuudessa käytettäville työkaluille.

Perustettu vuonna 1978, FREZITE:llä on laaja kokemus lastuavien työkalujen suunnittelusta, kehittämisestä ja tuotannosta.

  Linkki FREZITE:n kotisivuille

Sugino

Sugino Machine Limited valmistaa innovatiivisia, tarkkuuslaitteita muun muassa korkeapainepuhdistukseen, jäysteenpoistoon, koneistukseen, poraamiseen ja kierteitykseen, sekä kiillottamiseen.

Xebec

Keraamiset jäysteenpoisto- ja viimeistelytyökalut XEBECiltä - koneistuskeskuksille, sorveille ja roboteille.

 Linkki kotisivuille

 

Palbit

Kovametallityökaluratkaisujen toimittaja jo 100 vuoden kokemuksella! Palbit on korkean suorituskyvyn työkalujen symboli, jonka valikoima kattaa vakio- ja räätälöityjä ratkaisuja erilaisiin tarpeisiin.

 Linkki Palbitin kotisivuille

MAGON

MAGON High-Performance-Tools GmbH tarjoaa lastuavat työkalut eri materiaalien jyrsintään.


 Linkki MAGONin kotisivuille

Assfalg

70-luvulla perustettu saksalainen Assfalg GmbH on perheomisteinen ja moderni nosto-, hitsaus- ja kiinnitinmagneettien valmistaja. Assfalg kehittää ja valmistaa standardituotteita, sekä asiakkaiden yksilölliset tarpeet huomioivat räätälöidyt ratkaisut.

 Linkki Assfalg GmbH:n kotisivuille 

WEXO

WEXO Präzisionswerkzeuge on jo vuodesta 1971 lähtien tukenut teollisuutta ja erikoisliikkeitä laajalla tuotevalikoimalla ja tuella metallinleikkaussovelluksissa. WEXO:n tuotevalikoima kattaa poraus-, jyrsintä- ja kierteitystyökalut.

Linkki WEXO:n kotisivuille

IMAO

Japanilaisen IMAO:n laaja valikoima pienemmistä isompiin komponentteihin mahdollistaa työkappaleiden helpon vaihdon. IMAO pikakiinnityselementit tehostavat tuotantoa tehden työkappalekiinnittimien vaihdosta nopeaa ja tarkkaa.

 Linkki IMAO:n kotisivuille

Hobe

Jo 50 vuotta toiminut Hobe GmbH on eteläsaksalainen tarkkuustyökalujen valmistaja pienimpien reikien sisäiseen muotoiluun. Hobe valmistaa korkealaatuisia kovametallimikrotyökaluja vaativien metalli- ja muoviosien koneistukseen.

  Linkki Hobe:n kotisivuille

DIXI Polytool

Jo vuonna 1946 perustettu DIXI Polytool on erikoistunut volframikarbidi- ja timanttileikkaustyökalujen sekä tarkkuuskalvimien tuotantoon.

  Linkki DIXI Polytoolin kotisivuille

6C TOOLS

6C TOOLS - työväline- ja tarkkuusmekaniikkaosien valmistukseen. Työkalut kovametallin ja keraamisten materiaalien jyrsintään, poraukseen ja kierteittämiseen. 6C TOOLS:in innovatiiviset jyrsintä- ja poraustyökalut mahdollistavat esimerkiksi lävistimien tai meistien valmistamisen kovametallista koneistamalla.

  Linkki 6C Tools:in kotisivuille

 

LEAVE INDUSTRIAL Co. Ltd

LEAVE kiinnitinratkaisut

 Linkki LEAVE:n kotisivuille

Ota meihin yhteyttä!

takaisin ylös chevron-up