Edustukset | FMS-Tools Oy

Etusivu / Yritys / Edustukset

Edustukset

Walter

Walter työkalut kokonaisuudessaan FMS-Toolsilta. Walter, Walter Titex ja Walter Prototyp työkalut yhden katon alta. Kattava tuotekokonaisuus poraukseen, jyrsintään, kierteittämiseen nopeilla ja varmoilla toimitusajoilla. Nyt vieläkin nopeammin kokonaisratkaisut ja yksittäiset työkalut lastuamiseen.

 Linkki kotisivuille

Dijet

Dijet on japanilainen lastuavien työkalujen valmistaja, jonka tuotteet ovat tunnettuja innovatiivisuudestaan, taloudellisuudestaan ja tehokkuudestaan.
Dijet Industrial Co, LTD on perustettu vuonna 1938 ja Oy FMS-Tools Ab on aloittanut heidän tuotteidensa maahantuojana jo vuonna 1985.

 Linkki kotisivuille

Hydrokomp

Korkealaatuiset hydrauliikka komponentit kiinnitinvalmistukseen ja koneenrakennukseen. HYDROKOMP® suunnittelee, valmistaa ja toimittaa laajalle alueelle hydraulisia tarkkuuskomponentteja, erityisesti työstökone-, työkalu-, työkappalekiinnitin- ja yleisen koneenrakennuksen tarpeisiin.

 Linkki kotisivuille

 

KATO Tapper

Erikoisistukat kierteitykseen!
KATO Tapper-kierteitysistukat ovat tunnettuja kestävyydestään ja tarkkuudestaan. KATO-kierteitysistukoilla saat kierteitykseen turvallisuutta ja varmuutta.

 Linkki kotisivuille

Vischer & Bolli

Laadukkaat nollapistekiinnittimet! Vischer & Bollilta pneumaattiset ja hydrauliset kiinnittimet- markkinajohtaja nollapistekiinnitimissä!

 Linkki kotisivuille

MST

MST tarkkuusistukat lisäävät porien ja varsijyrsimien kestoikää, parantavat työstetyn pinnan laatua ja tekevät lastuamisesta kannattavampaa.

 Linkki kotisivuille

MOTOREX

Motorexilla on 100-vuoden kokemus metallintyöstönesteiden valmistajana.

Heidän tinkimätön laatunsa näkyy joka tasolla. Heidän tavoitteensa on tuottaa jatkuvasti laadukkaita tuotteita ja palveluita. Motorex tarjoaa teollisuudelle laajan tuotevalikoiman jokaiseen käyttötarkoitukseen.
 

 Linkki kotisivuille

Triag

Kiinnitinjärjestelmät -
Triag valmistaa modulaarisia sarjakiinnittimiä, joissa asetusten teko on nopeaa ja helppoa. Suuri määrä erilaisia moduleita tekee kiinnittimistä erittäin monipuolisia.

 Linkki kotisivuille

 

YONNEX

YONNEX-täyskovametalliset varsijyrsimet omaavat erittäin tarkat toleranssit ja erinomainen kulutuksenkesto takaavat työkalulle kunnon kestoiän erittäin haastavissakin materiaaleissa.

 Linkki kotisivuille

 

FMT

FREZITE on portugalilainen yritys, joka tarjoaa teknisiä ratkaisuja puunjalostus-, muovi-, komposiitti- ja metalliteollisuudessa käytettäville työkaluille.

Perustettu vuonna 1978, FREZITE:llä on laaja kokemus lastuavien työkalujen suunnittelusta, kehittämisestä ja tuotannosta.

  Linkki FREZITE:n kotisivuille

Sugino

Sugino Machine Limited valmistaa innovatiivisia, tarkkuuslaitteita muun muassa korkeapainepuhdistukseen, jäysteenpoistoon, koneistukseen, poraamiseen ja kierteitykseen, sekä kiillottamiseen.

Xebec

Keraamiset jäysteenpoisto- ja viimeistelytyökalut XEBECiltä - koneistuskeskuksille, sorveille ja roboteille.

 Linkki kotisivuille

 

Palbit

Kovametallityökaluratkaisujen toimittaja jo 100 vuoden kokemuksella! Palbit on korkean suorituskyvyn työkalujen symboli, jonka valikoima kattaa vakio- ja räätälöityjä ratkaisuja erilaisiin tarpeisiin.

MAGON

MAGON High-Performance-Tools GmbH
 

  https://www.assfalg-metal.com/

Ota meihin yhteyttä!

takaisin ylös chevron-up