Etusivu / Tuotteet / Työkappalekiinnitys / Hitsausmagneetit

FMS-Tools-kiinnitinratkaisut

Kuvaus

95% toimittamistamme nollapistekiinnittimistä ovat räätälöityjä asiakkaidemme tarpeisiin sopiviksi. Noin puolessa tapauksissa toimitamme myös suunittelemiamme nollapistekiinnittimien yläpuolisia rakenteita, palettilevyjä sekä kappalekohtaisia kiinnittimiä. Oma suunnittelu, toimiva alihankintaverkosto, sekä laaja asiantuntijaverkosto Suomessa ja Euroopassa takaavat järjestelmien toimivuuden. Meidän mielestämme nollapistekiinnitys on paljon muutakin kuin vain joukko lukitussylintereitä koneen pöydällä. Se on toisenlainen tapa toimia, joka sisältää työnesivelmistelun kehittämistä kokonaisvaltaisemmin.

Edut

- Kun kiinnitinjärjestelmä räätälöidään tapauskohtaisesti saadaan siitä suurin mahdollinen hyöty. Kun hyödyt saadaan maksimoitua on myös takaisinmaksuaika mahdollisimman lyhyt. Tällä tavoin toimien työn tuottavuus paranee huomattavasti. Lisäksi kokemus on näyttänyt että FMS-Tools-kiinnitinjärjestelmiä käyttävillä asiakkailla työnkulun ennustettavuus on parantunut moninkertaisesti.
- Muita parannuksia FMS-Tools-kiinnitysjärjestelmiä käyttävillä asiakkailla ovat olleet mm. parantunut työergonomia, parantunut laatu, mittatarkkuuksien ja työn läpivirtauksen osalta, sekä työn kannattavuuden huomattava parantuminen.
- Lukuisat toteutuneet projektimme ovat tuottaneet mukanaan paljon keksintöjä ja uusia tuotteita, jotka parantavat FMS-Tools-kiinnitinjärjestelmien käytettävyyttä ja tuottavuutta entisestään. Tällaisia ovat esimerkiksi oma nostosylinteritekniikka raskaiden kuormien hallintaan, automaattiset liitäntäratkaisut, sylintereiden ohjaukseen käytettävät jakotukit sekä hydrauliikkapumppuyksiköt, jotka tekevät kiinnitinjärjestelmien käytöstä turvallista sekä helppoa.

Pyydä tarjous

Muut tuotteet

Ota meihin yhteyttä!

takaisin ylös chevron-up