Etusivu / Tuotteet / Työkappalekiinnitys / Hitsausmagneetit

TRIAG aptoCLAMP-modulaarinen puristin

Kuvaus

Suurempien kappaleiden ja rankemman kiinnitysvoiman tarpeeseen tehty aptoCLAMP on modulaarinen kiskokiinnitin, jonka tarkkuudesta ei silti ole tingitty. aptoCLAMP-kiinnittimellä saavutetaan jopa 70KN puristusvoima, joka erilaisilla leukamuodoilla voidaan muuttaa todella rajuksi kiinnipitovoimaksi.

Edut

- aptoCLAMP soveltuu käytettäväksi silloin kun kappaleiden kokoluokka kasvaa satojen tai jopa tuhansien kilogrammojen painoisiksi. Silti aptoCLAMP kiskot ovat yhteensopivia tripoxy-mineraalitornien ja muiden vakioreikäjaolla olevien alustojen kanssa.
- aptoCLAMP kiskojen pituudet ovat 400 - 800mm ja niitä voi asettaa tarpeen vaatiessa myös peräkkäin. Yhteen 800mm pituiseen kiskoon voi silloin asettaa 640mm pituisen kappaleen ja käyttämällä kahta kiskoa, voidaan kappaleen kokoa kasvattaa.
- aptoCLAMP kiinnittimet tarjoavat modulaarisuutensa ansiosta ennennäkemättömät mahdollisuudet suurempien kappaleiden kiinnittämiseen joustavasti ja tukevasti. Yhteensopivuus vakioreikäjaolla olevien kiinnitysalustojen kanssa laajentaa käyttömahdollisuuksia todella paljon.

Linkki valmistajan sivuille

Pyydä tarjous

Muut tuotteet

Ota meihin yhteyttä!

takaisin ylös chevron-up