Etusivu / Tuotteet / Työkappalekiinnitys / Hitsausmagneetit

TRIAG microCLAMP-rakennemoduulit työkappalekiinnityksiin

Kuvaus

microCLAMP-moduulit mahdollistavat kappalekohtaiset kiinnittimien rakentamisen vakiomoduuleita hyödyntäen. microCLAMP-moduuleilla onnistuu pienimmillään kappaleiden kiinnittäminen vain 1,8mm syvyydeltä. microCLAMP-moduuleilla voidaan koneen työtilaa hyödyntää maksimaalisesti, koska pienimpien moduuleiden tarvitsema tila on minimaalinen.

Edut

- microCLAMP-moduuleiden asentaminen kiinnittimiin on helppoa ja nopeaa. Jokaisesta moduulista on saatavilla asennusmitat, sekä CAD-mallit kiinnitinsuunnittelun helpottamiseksi.
- microCLAMP-moduuleiden valmistustarkkuus ja konstruktio varmistavat sen, että kiinnitysvoimat ovat samanlaisia vaikka käytössä olisi paljon moduuleita samaan aikaan. Näin koneistetuista kappaleistakin tulee mahdollisimman samanlaisia.
- Kuten muihinkin TRIAG kliinnitinmoduuleihin on myös microCLAMP moduuleihin saatavilla erilaisia kitkaa lisääviä leukamalleja, sekä ns. "pehmeitä leukoja" joihin voidaan muotoilla erilaisia kappaleiden tarvitsemia muotoja. Tämä laajentaa moduuleiden käyttömahdollisuuksia huomattavasti.

Linkki valmistajan sivuille

Pyydä tarjous

Muut tuotteet

Ota meihin yhteyttä!

takaisin ylös chevron-up