Etusivu / Tuotteet / Työkappalekiinnitys / Nollapistekiinnittimet

Vischer&Bolli DockLock-nollapistekiinnitysjärjestelmä - hydraulitoimiset

Kuvaus

DockLock hydraulitoimiset nollapistekiinnitinsylinterit ovat varma valinta kun haussa on toimiva tarkkakiinnitin, jonka kiinnipitovoima on maksimaalinen. Kiinnipitovoima on 40-90KN/yksikkö ja toistotarkkus 0,005mm. DockLock-sylintereistä voidaan tehdä sekä isoja että pieniä kiinnittimiä. Näitä voidaan käyttää sekä koneistuksessa, hitsauksessa, muovauksessa että muussa kiinnityksiä vaativassa valmistuksessa. DockLock-järjestelmät soveltuvat käytettäviksi niin manuaalisessa kuin automaattisessakin kiinnittimen/kappaleen vaihdossa. Sovelluskohteita on yksinään Suomessakin yli 135 erilaista ja FMS-Toolsin oma suunnittelu takaa juuri sinulle onnistuneet ratkaisut.

Edut

- DockLock-kiinnitinjärjestelmän avulla koneiden käyttösuhdetta ja tuottavuutta voidaan parantaa enemmän kuin millään muulla tavalla. Asetusten vaihto koneelle saadaan aikaiseksi hämmästyttävän nopeasti. Automaatioratkaisuissa DockLock-järjestelmistä saadaan paljon tarpeellista informaatiota ohjaimille, joten sen käyttö tällaisissa sovelluksissa on helppoa. DockLock-kiinnittimien kautta voidaan lisäksi välittää muille kiinnittimille hydrauliikkaa, paineilmaa, lastuamisnesteitä tai jäähdytysnesteitä.
-DockLock-sylintereiden ainutlaatuinen rakenne vähentää koneistuksen värinöitä, jolloin pinnanlaadut paranevat ja lastuamisarvoja voidaan nostaa. DockLock-järjestelmiä voidaan tehdä pienistä yhden sylinterin kiinnittimestä aina useiden kymmenien sylintereiden kokonaisuuksiin, joita ohjataan omalla yksiköllä. Manuaalisia ja automaattisia paletointiratkaisuja, kulmahyllyjä, kiinnitintorneja, lisäakselikiinnittimiä. DockLock-järjestelmät sopivat yhtä hyvin sorveille, koneistuskeskuksille, hitsausroboteille kuin hydraulipuristimillekin.
- FMS-Tools Oy toimittaa DockLock-nollapistekiinnitinjärjestelmiä räätälöityinä ja avaimet käteen-periaatteella tämän kattaen, suunnittelun, valmistuksen ja paikalleen asennuksen käyttövalmiiksi. Vuosikymmenien kokemuksella ja toista sataa järjestelmää toimittaneena yrityksenä saamme järjestelmän toimimaan nopeasti ja asiakkaan haluamalla tavalla. Yhdistämällä DockLock-järjestelmä muihin toimittamiimme kiinnitinratkaisuihin, saadaan koneiden hukka-ajat vähennettyä minimiin ja lisättyä tuotantokoneiden tuottavuutta.

Pyydä tarjous

Muut tuotteet

Nollapistekiinnitinjärjestelmät

Ota meihin yhteyttä!

takaisin ylös chevron-up