Etusivu / Tuotteet / Lastuavat työkalut / Reikien valmistus

Walter TC420- ja TC430-Supreme muovaava kierretappi

Kuvaus

TC420-Supreme ja TC430-Supreme muovaavat kierretapit edustavat kehittyneintä ja tehokkainta kierretyökalumallistoa. Näiden uusien Supreme-sarjan työkalujen avulla kierteittämisestä tulee edullista, tehokasta sekä varmatoimista. Ohjelmassa myös erikoispitkät mallit vakiona!

Edut

TC420- ja TC430-Supreme muovaavat kierretapit edustavat kierteityksen huippua. TC420- ja TC430-kierretapeilla saavutetaan suuret kustannussäästöt, kiitos uuden pulveripikateräsrungon ja uuden polygonaalisen valssausmuodon yhdistettynä huippuunsa kehitettyihin Walter pinnotteisiin. Näiden ominaisuuksien ansiosta TC420- ja TC430-Supreme muovaavat kierretapit tarjoavat jopa 30% pienemmän vääntömomentin tarpeen ja jopa kolminkertaisen kulumisenkeston kierteitettäessä teräksiä, ruostumattomia teräksiä, ei-rautametalleja sekä jopa pallografiitti-valurautoja!

Koot

TC420 ja TC430-Supreme-muovaavia kierretappeja on saatavilla vakiona ei-läpijäähdytettyina, voitelu-urilla, sekä läpihuuhtelevina malleina pohja- sekä läpireijille. Vakiokoot M2-M20 kierrestandardeina M, MF, EGM, EGMF, G, EGG, UNC, UNF, EGUNC ja EGUNF. TC420 kierretappimalleja voidaan tilauksesta valmistaa myös M1-M50 kokoluokassa, kysy lisää!

Pyydä tarjous

Muut tuotteet

Avarrintyökalut ja kalvimet, kierteitystyökalut sekä poraustyökalut

Ota meihin yhteyttä!

takaisin ylös chevron-up