Kuvaus

LESTOL D 280-öljyskimmeri poistaa lastuamisnesteen pinnalla kelluvat vuotoöljyt kätevästi pyörivän levyn avulla. Näin bakteerien muodostuminen ja siitä aiheutuvat hajuhaitat voidaan suurelta osin välttää.

Edut

- Edullinen öljynpoistoyksikkö
- Pidentää lastuamisnesteiden käyttöikää
- Pitää bakteerikannan kurissa
- Helppokäyttöinen
- Helppo asentaa
- Helppo puhdistaa
- Tarvitsee vain vähän tilaa

Käyttöohje

Öljynpoistoyksikkö asennetaan nestesäiliön päälle, mieluiten nesteen paluuputken vastakkaiselle puolelle. Yksikkö kiinnitetään säiliön yläpuolelle alumiinipidikkeen läpi kulkevalla terästangolla ja ruuveilla tai säiliön sivuun kulmaraudan avulla. Laite asennetaan nestesäiliön päälle siten, että pyörivästä levystä on mahdollisimman paljon lastuamisnesteessä, mutta ei niin ettei se kosketa lastuamisnestetankin pohjaa. Sopiva asennuskorkeus on 40mm säiliön yläreunasta ylöspäin.
Poistoletku kiinnitetään poistoaukon liitoskohtaan ja johdetaan öljynerottelukaivoon tai keräilyastiaan. Laite kytketään virtalähteeseen 220V. Huolehdi siitä etteivät sähköjohdot ja kytkentäkotelot jää roikkumaan siten että ne voisivat tippua lastuamisnesteen sekaan, tai etteivät ne pääse vahingoittumaan lattioilla yms. paikoissa.

Pyydä tarjous

Muut tuotteet

Annostelijat, mittausvälineet, sekoittimet ja öljynpoistoyksiköt

Ota meihin yhteyttä!

takaisin ylös chevron-up