Etusivu / Tuotteet / Metallintyöstönesteet / Metallintyöstönesteiden käyttötarvikkeet

LESTOPREX LESTOL-S Nauhaskimmeri ajastimella

Kuvaus

LESTOL-S on ajastimella varustettu nauhaskimmeri jolla saat vaivattomasti poistettua vuotoöljyt lastuamisnesteen pinnalta. Asentamalla skimmeri nesteen paluuputken vastaiselle puolelle, saadaan suurin osa vuotoöljyistä pois lastuamisnesteen seasta.
Käyttämällä LESTOL-S skimmereitä saavutat pidemmän käyttöiän lastuamisnesteelle, vähennät hajuhaittoja ja pienennät lastuamisnesteiden käyttökustannuksia.

Edut

- Pidentää lastuamisnesteiden käyttöikää
- Vähentää hajuhaittoja
- Ei tarvita suodattimia
- Sisältää ajastimen
- Yksinkertainen ja edullinen käyttää
- Helppo asentaa
- Itse-puhdistuva
- Kiinteä/tukeva rakenne
- Mahtuu pieneen tilaan

Käyttöohje

Öljynpoistoyksikkö asennetaan nestesäiliön päälle, mieluiten nesteen paluuputken vastakkaiselle puolelle. Yksikkö voidaan tarvittaessa kiinnittää säiliön yläpuolelle alumiinipidikkeen läpi kulkevalla terästangolla ja puristusruuveilla tai säiliön sivuun kulmaraudan avulla.
Laitteen pohjalevyn tulee olla noin 30mm säiliön yläpuolella. Poistoletku kiinnitetään poistoaukon liitoskohtaan ja johdetaan öljynerottelukaivoon tai keräilyastiaan.
Laite kytketään virtalähteeseen 220V/muuntajaan 230/24V.
Huolehdi siitä etteivät sähköjohdot ja kytkentäkotelot jää roikkumaan siten että ne voisivat tippua lastuamisnesteen sekaan, tai etteivät ne pääse vahingoittumaan lattioilla yms. paikoissa.

Pyydä tarjous

Muut tuotteet

Annostelijat, mittausvälineet, sekoittimet ja öljynpoistoyksiköt

Ota meihin yhteyttä!

takaisin ylös chevron-up