Kuvaus

Hydraulitoimisten puristimien ja sylintereiden liittäminen paineistettuun järjestelmään voidaan tehdä jatkuvalla kytkennällä tai käyttämällä erilaisia pikaliittimiä. HYDROKOMP-liittimet toimivat asettamalla ne vastakkain. Tämä tapa mahdollistaa liitännät ilman erillistä liitäntävaihetta. Siksi nämä liittimet toimivat niin automaatiossa kuin manuaalisessakin ympäristössä. Liittimistä voidaan tehdä myös erityisiä liitäntäpaketteja, jolloin liittimet vastakkain asettettuina avaavat useita kanavia samanaikaisesti. Näitä liitäntäpaketteja on saatavilla myös ns. pyörivinä liittiminä.

Edut

- HYDROKOMP-liittimien kautta voi viedä myös muita nesteitä kuin öljyjä. Ruostumattomat materiaalit ja kemikaaleja kestävät tiivisteet mahdollistavat myös esimerkiksi lastuamisnesteen, jäähdytysnesteiden ja paineilman läpiviennit. Näin liittimiä voidaan käyttää erilaisten koneenrakenteiden ja työkappalekiinnittimien läpivientien kytkennöissä. Esimerkkinä vaikkapa nollapistekiinnittimien yläpuoliset rakenteet tai apukoneiden kiinnittäminen.
- Kaikista HYDROKOMP-liittimistä on saatavilla myös CAD-mallit ja asennusmittatiedot. Kun teemme Oy FMS-Tools Ab:llä kiinnitinsuunnittelua, käytämme ensisijaisesti HYDROKOMP-liittimiä. Näin varmistamme varaosien saatavuuden ja vaihtokelpoisuuden tarvittaessa. HYDROKOMP-liittimiä onkin käytetty useissa Eurooppalaisissa työstökoneissa jo tehtaalla asennettuina.

Linkki valmistajan sivuille

Pyydä tarjous

Muut tuotteet

HYDROKOMP - liittimet, puristimet ja työntösylinterit

Hydrauliikan liitäntä

HYDROKOMP-liittimet

Hydraulitoimiset kiinnitinmoduulit

HYDROKOMP-puristimet

HYDROKOMP liittimet

HYDROKOMP-työntösylinterit

Ota meihin yhteyttä!

takaisin ylös chevron-up