Etusivu / Tuotteet / Työkappalekiinnitys / Vakiokiinnittimet

TRIAG PowerCLAMP-modulaarinen sarjapuristin

Kuvaus

Nopeasti kasattavissa oleva moduulirakenteinen sarjakiinnitin, jossa moduulit kiinnitetään vain yhtä ruuvia kääntämällä peruskiskoon. "Jos osaat rakentaa Legoja, osaat käyttää PowerClampia". Yhteen peruskiskoon voi kiinnittää joko useita moduuleja tai vain kaksi, riippuen siitä kuinka monta kappaletta haluat kiinnittää yhdellä kertaa - useammalla kiskolla mahdollisuudet kasvavat. Moduulit tuottavat puristusvoimaa jopa 30KN.

Edut

-powerCLAMP-järjestelmän yli 180 erilaista moduulia mahdollistavat uskomattoman määrän erilaisia kiinnityksiä samaan järjestelmään. Peruskiskojen pituudet ovat 90-800mm ja niitä pystyy tarpeen tullen asettamaan myös peräkkäin, mikä kasvattaa edelleen käyttöaluetta.
- Normaalin ruuvipuristimen tilaan voit joko kiinnittää moninkertaisen määrän kappaleita tai yhden huomattavasti suuremman kappaleen kuin mitä ruuvipuristimen leukojen väliin mahtuisi. powerCLAMP peruskiskoissa on valmiina 40, 50 ja 80mm tarkat kiinnitysporaukset erilaisiin asennuksiin.
- powerCLAMP järjestelmästä löydät sopivat kiinnittimet niin pysty- kuin vaakakaraisille koneistuskeskuksille, kuten myös 5-akselisten koneiden tarpeisiin. Yhdistämällä powerCLAMP järjestelmän osaksi muita rakennesarjakiinnittimiä voit hyödyntää moduuleita helposti myös kappalekohtaisissa erikoiskiinnityksissä.

Linkki valmistajan sivuille

Pyydä tarjous

Muut tuotteet

Modulaariset sarjakiinnittimet, ruuvipuristimet ja vakiokiinnitinelementit

Ota meihin yhteyttä!

takaisin ylös chevron-up