Etusivu / Tuotteet / Työkappalekiinnitys / Vakiokiinnittimet

TRIAG Tripoxy-mineraalitornit

Kuvaus

Tripoxy-mineraalimassasta valmistetut kiinnitintornit ovat kevyempiä kuin alumiinitornit. Silti niillä on 10 kertaa paremmat värinänvaimennusominaisuudet kuin valurautaisilla kiinnitintorneilla. Lisäksi tripoxy-mineraalilla on olematon lämpölaajenemiskerroin verrattuna metallimateriaaleista valmistettuihin torneihin. Nämä ominaisuudet yhdessä parantavat koneistuksen laatua ja tuottavuutta merkittävästi.

Edut

- tripoxy-mineraalitorneissa on valmiina M12/12G6 teräskierreinsertit ja karkaistut paikoitusholkit. Tämän ansiosta niihin saa asetettua erilaisia kiinnitysmoduuleita nopeasti, tarkasti ja joustavasti. Esimerkiksi powerCLAMP kiskot asettuvat niihin vaivattomasti.
- tripoxy-mineraalitornien keveys mahdollistaa mahdollisimman monen kappaleen kiinnittämisen koneistuskeskuksen paletille vaikka koneen maksimilatauskuorma olisikin pieni. Kevyempi kuorma paletilla rasittaa myös vähemmän koneen ranteita.
- tripoxy-mineraalimassasta voidaan tehdä myös erittäin jäykkiä ja silti keveitä isompiakin erikoiskiinnittimiä. Kulmahyllyjä, kiinnitinrunkoja tolppia, paletteja ja rasteripöytiä. Keveys parantaa käsiteltävyyttä ja värinänvaimennusominaisuudet parantavat kappaleiden koneistettavuutta myös korkeissa kiinnitinratkaisuissa.

Linkki valmistajan sivuille

Pyydä tarjous

Muut tuotteet

Modulaariset sarjakiinnittimet, ruuvipuristimet ja vakiokiinnitinelementit

Ota meihin yhteyttä!

takaisin ylös chevron-up